Σ.Μαυροειδάκος: «Ζήτημα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ η εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά»

Σ.Μαυροειδάκος: «Ζήτημα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ η εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά»

Για την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά και τις έρευνες που πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ μίλησε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Αναφερόμενος στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν -η οποία κηδεύεται σήμερα στην Αλόννησο- ο κ. Μαυροειδάκος είπε ότι είναι ζήτημα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ η εξιχνίαση της υπόθεσης.

Όπως εξήγησε, οι αστυνομικοί κάνουν νυχθημερόν αγώνα και έρευνες ώστε να συγκεντρώσουν στοιχεία και σύντομα.

Ωστόσο, σημείωσε ότι οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας δεν θα πρέπει να παρουσιάζουν στοιχεία της υπόθεσης. Τέλος, τόνισε ότι οι δράστες ήξεραν για τα χρήματα και υποστήριξε ότι είναι εγκληματίες που το είχαν ξανακάνει στο παρελθόν.

Να σημειωθεί ότι συντετριμμένος παραμένει ο σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος χθες επέστρεψε στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η ανείπωτη τραγωδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.