Σοκαριστική καταγγελία για εκφοβισμό και τραμπουκισμό υγειονομικού υπαλλήλου

Σοκαριστική καταγγελία για εκφοβισμό και τραμπουκισμό υγειονομικού υπαλλήλου

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία στην οποία προχώρησε η Ενωτική Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας».

Συγκεκριμένα, η καταγγελία κάνει λόγο για εκφοβισμό και τραμπουκισμό υγειονομικού υπαλλήλου από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους τονίζουν πως συναδέλφισσά τους έπεσε θύμα απίστευτου μένους και απειλών γιατί μπήκε σε καραντίνα και δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τις παράλογες απαιτήσεις της διοίκησης του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας» και να εξυπηρετήσει παράλληλα καθήκοντα και στο Νοσοκομείο «Ελπίς».

Ωστόσο, το πιο συγκλονιστικό, σύμφωνα με την καταγγελία, είναι ότι η Αγγελική Γεωργούλη, διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του «Αγίου Σάββα», πέραν του ότι διώκεται από το νοσοκομείο, όπου εργάζεται 25 χρόνια, δέχτηκε και τηλέφωνο εκτός υπηρεσίας της από τον υπεάρχη Παναγιώτη Στάθη.

Ο Παναγιώτης Στάθης, διοικητής της 1ης ΥΠΕ Αττικής, ο οποίος κάλεσε την Αγγελική Γεωργούλη, βρισκόμενος εκτός εαυτού και κάνοντας κατάχρηση εξουσίας μέσα σ’ ένα αυταρχικό παραλήρημα, μεταξύ άλλων, πολλών απειλών, ειρωνειών και εκφοβισμών, που θύμιζε παλιές μεθόδους κακών εποχών, είπε: «Ποια νομίζεις ότι είσαι; Πόσα χρόνια εργάζεσαι; 25; Εικοστό έκτο έτος εργασίας δεν θα δεις. Τι σημαίνει ότι είσαι διευθύντρια και κάνεις έργα, θα τα ελέγξουμε να δούμε τι κάνεις. Τι δημόσιος υπάλληλος είσαι εσύ που δεν υπακούς στις εντολές του διοικητή σου; Πώς την έχετε δει εσείς οι δημόσιοι υπάλληλοι, ποιος σας τα ‘μαθε αυτά και τα κάνετε, θα σας δείξω εγώ. Αν αύριο (Σάββατο 8/5) δεν παρουσιαστείς στο “Ελπίς” να ετοιμαστείς για απολογία, θα χάσεις τη θέση σου, θα φύγεις από διευθύντρια, θα σε διώξω, θα σε στείλω στην επαρχία. Θα σου δείξω ποιος είμαι κ.τ.λ.».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η δίωξη της Αγγελικής Γεωργούλη δεν θα περάσει και όσοι τραμπουκίζουν και απειλούν τους εργαζομένους θα πάρουν στο τέλος αυτό που τους αξίζει» προειδοποιεί η Ενωτική Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.