Ψυχίατρος για δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Δεν υπάρχει ανάλυση για αυτούς τους ανθρώπους – Είναι ήρωες του κακού»

Ψυχίατρος για δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Δεν υπάρχει ανάλυση για αυτούς τους ανθρώπους – Είναι ήρωες του κακού»

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας μίλησε για τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και τόνισε ότι είναι άνθρωποι χωρίς αισθήματα.

Μιλώντας στο OPEN και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», δήλωσε πως «ακούγονται τόσες αναλύσεις, που στην πραγματικότητα δίνουν άλλοθι σε αυτούς που έκαναν ό,τι έκαναν. Δεν υπάρχουν συναισθήματα καλά ή κακά σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι ήρωες του κακού, έτσι τους χαρακτηρίζω. Δεν έχουν ενοχές, δεν έχουν τύψεις».

Και προσέθεσε το εξής: «Δεν υπάρχει ανάλυση για αυτούς τους ανθρώπους, θα κάνουν το κακό γιατί είναι κλειδωμένοι να κάνουν το κακό. Από τη μεριά της ψυχιατρικής, δεν μπορεί να θεραπευτεί γιατί δεν είναι αρρώστια. Είναι χαρακτήρας διαμορφωμένος από μικρή ηλικία. Τώρα, μιλώντας για τον σωφρονισμό στην Ελλάδα, είναι το ανέκδοτο της ημέρας. Μιλώντας τώρα για αυτόν τον άνθρωπο, ο διαμορφωμένος με αυτά τα χαρακτηριστικά άνθρωπος, είναι ο εν δυνάμει δολοφόνος».

«Όταν ένας άνθρωπος φτάσει σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχει πισωγύρισμα»

«Πόσες φορές το έχουμε δει να βγαίνουν από τη φυλακή και να ξανασκοτώνουν; Δυστυχώς όταν ένας άνθρωπος φτάσει σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Μιλάμε για ανθρώπους διαμορφωμένους κι αδίστακτους. Δεν μιλάμε για ανθρώπους αρρώστους, που θα τους μιλήσεις, θα πάρουν τα χάπια τους και θα βγουν ξανά στην κοινωνία», εξήγησε ο κ. Σούρας.

«Ο αντικοινωνικός ή ψυχοπαθητικός, είναι μια βαρύτατη ψυχιατρική διαταραχή που δεν ανήκει στο φάσμα των ασθενειών και δυστυχώς είναι ο εν δυνάμει δολοφόνος. Παλεύω εδώ κι έναν χρόνο για όλο αυτό και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε. Ο παιδεραστής δεν θα μένει ελεύθερος», συμπλήρωσε.

«Δεν υπάρχει σωφρονισμός γιατί δεν μπορεί να σωφρονιστεί, είναι διαμορφωμένος έτσι. Ευτυχώς το έχει καταλάβει η κοινωνία. Εμείς αυτή τη στιγμή μιλάμε και είμαστε από έξω. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια κοπέλα 20 χρονών με ένα μωράκι. Αυτό είναι που πρέπει να σκεφτούμε. Με ποιο δικαίωμα κάποιος το αφαιρεί;», κατέληξε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.