ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κηδεύτηκε η 20χρονη μάνα που έπνιξαν οι αλλοδαποί κακοποιοί στα Γλυκά Νερά – Συγκλονίζουν τα στοιχεία εγκληματικότητας

Κηδεύτηκε η 20χρονη μάνα που έπνιξαν οι αλλοδαποί κακοποιοί στα Γλυκά Νερά – Συγκλονίζουν τα στοιχεία εγκληματικότητας

Κηδεύτηκε στο νησί που μεγάλωσε, την Αλόννησο, η 20χρονη μάνα που στραγγαλίστηκε δίπλα στο μωρό της από πιθανότατα Γεωργιανούς ή Αλβανούς κακοποιούς σύμφωνα με την Αστυνομία.

Τα στοιχεία εγκληματικότητας που κατατέθηκαν στην Βουλή, στο τέλος του 2019 από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, ΛευτέρηςΟικονόμου, συγκλονίζουν και δείχνουν μια χώρα παραδομένη στο έλεος των εισαγόμενων κακοποιών.


Η σορός της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, έφτασε στην Αλόννησο, με το πλοίο της γραμμής, συνοδεία της μητέρας της που βρέθηκε στην Αθήνα μετά το στυγερό έγκλημα.

Κάτοικοι και φίλοι της αδικοχαμένης μητέρας έφτασαν στο λιμάνι του νησιού και υποδέχτηκαν με κλάματα την αγαπημένη τους Καρολάιν.

Την ίδια ώρα που έφτανε η σορός της 20χρονης, στο ελικοδρόμιο του νησιού προσγειώθηκαν τρία ελικόπτερα όπου επέβαιναν ο 32χρονος σύζυγος της με το 11 μηνών κοριτσάκι τους, αλλά και συνάδελφοι του άνδρα που τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης βίωσε έναν εφιάλτη που δεν τον χωράει ο ανθρώπινος νους.

Ο 32χρονος πιλότος βγήκε από το ελικόπτερο έχοντας στην αγκαλιά του με την κορούλα του.

Ο αποχαιρετισμός του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Κάρολάιν Κράουτς, τη γυναίκα της ζωής του, που μέσα σε είκοσι μόλις χρόνια πρόλαβε να αγαπήσει και να αγαπηθεί πολύ, να φέρει νέα ζωή, έφερε δάκρυα στα μάτια και των πλέον ψύχραιμων που βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο κοιμητήριο της Αλοννήσου.

«Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία…»

Ετσι, σφιχτά κρατούσε τη Λυδία σε όλη τη διάρκεια του αποχαιρετισμού. Εκείνος και το παιδί. Μαζί. Όπως θα περάσουν τη ζωή τους με τη μνήμη της Καρολάιν και ελπίζοντας στη σύλληψη των φονιάδων της, ώστε να «ξεθωριάσει», αν γίνεται αυτό, ο εφιάλτης.

Τα στοιχεία εγκληματικότητας για το πρώτο 10μηνο του 2019 όπως κατατέθηκαν στην Βουλή από τον Λ,.Οικονόμου

81.492 άνθρωποι εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα μέσα στο 2019, το πρώτο εννιάμηνο του 2019 (Ιανουάριος-Σεπτέμβριος), ενώ το νούμερο των αλλοδαπών που συνελήφθησαν από την αρχή του χρόνου έως τον Οκτώβριο για αδικήματα αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ανήλθε σε 29.154, αριθμός που αυξάνει σχεδόν στο διπλάσιο την εγκληματικότητα στη χώρα, προκαλώντας έντονο προβληματισμό.

Το μεγάλο πρόβλημα εντοπιζόταν στους βιασμούς, όπου οι αλλοδαποί που συνελήφθησαν ήταν περισσότεροι από τους Ελληνες (55 αλλοδαποί – 37 ημεδαποί). Οι συλληφθέντες για ανθρωποκτονία ήταν 106 (67 ημεδαποί – 39 αλλοδαποί).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.