ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δάφνη: Σύλληψη Βούλγαρου δραπέτη φυλακών καταδικασμένου για δολοφονία

Δάφνη: Σύλληψη Βούλγαρου δραπέτη φυλακών καταδικασμένου για δολοφονία

Συνελήφθη, στην περιοχή της Δάφνης, έπειτα από συντονισμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος, 35χρονος Βούλγαρος δραπέτης φυλακών από τον Δεκέμβριο του 2018.

Ο 35χρονος, Βούλγαρος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης και ποινή κάθειρξης 8 ετών για ανθρωποκτονία νεωκόρου εκκλησίας στο Ωραιόκαστρο, από πρόθεση κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και διακεκριμένες κλοπές από κοινού. Παράλληλα, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή, υπεξαίρεση και πλαστογραφία.

Ο ισοβίτης συμμετείχε σε σπείρα το 2011 που έκλεβε εκκλησίες της βόρειας Ελλάδας.

Παρ΄ όλα αυτά δεν είχε διαφύγει στη χώρα του αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος στην Ελλάδα, σαν η χώρα αυτή να έχει «μέλι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους εισαγγελείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.