ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η κατάθεση του συζύγου της Καρολάιν – «Η γυναίκα μου είδε το πρόσωπο του δολοφόνου»

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η κατάθεση του συζύγου της Καρολάιν – «Η γυναίκα μου είδε το πρόσωπο του δολοφόνου»

Ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, ανέφερε στην κατάθεσή του ότι η 20χρονη είδε το πρόσωπο του ενός δράστη όταν του έπεσε η μπαλακλάβα που το κάλυπτε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως κατέθεσε ο Μπάμπης στην Αστυνομία, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι, για να ακινητοποιήσει τη σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του.

Ο δολοφόνος, σύμφωνα με την περιγραφή, ήταν έως 30 ετών, μελαμψός, με ύψος κοντά στο 1,70μ. και περιττά κιλά. Δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν τη μεζονέτα, είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη για τον πιλότο γλώσσα.

Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, ώστε να αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του. Αυτό θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των υπόπτων, που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, καθώς θεωρούν σίγουρο πως ο δολοφόνος της Καρολάιν άφησε γενετικό υλικό στο σώμα και στα ρούχα που την έπνιξε και την έδεσε μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι.

Την ίδια ώρα, μέσω ενός ειδικού συστήματος ανάλυσης στιγμάτων των κινητών τηλεφώνων, οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να σχηματίσουν τον χάρτη των σημάτων που εξέπεμπαν στην «κόκκινη ζώνη», γύρω από τη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, το ξημέρωμα της 11ης Μαΐου, μεταξύ 4 και 6 το πρωί. Εκτιμούν ότι οι δράστες πήγαιναν για ληστεία και όχι για δολοφονία και έτσι δεν πήραν αυστηρά μέτρα και τα κινητά τα κουβαλούσαν μαζί τους

Ένα ενδεχόμενο που, αν επαληθευτεί, θα ανοίξει καθοριστικά τον δρόμο των ερευνών. Παράλληλα, αναζητούν το δρομολόγιο διαφυγής της ομάδας των ληστών. Με δεδομένο ότι έφυγαν από τα Γλυκά Νερά και κατέληξαν – θεωρούν- σε κάποια περιοχή των δυτικών προαστίων, έχοντας διαπράξει φόνο, κινήθηκαν βιαστικά, απρόσεκτα και νευρικά με αποτέλεσμα να μπήκαν και σε άλλους δρόμους εκτός των προγραμματισμένων δρομολογίων και να έχουν πιαστεί από κάμερες.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ότι οι τρεις ληστές αποτελούν μέλη πολυπληθούς συμμορίας Αλβανών και Ρομά, που χαρακτηρίζονται από την υπερβολική βία που ασκούν στα θύματα τους, έχουν την «έδρα» τους στα δυτικά προάστια, χτυπούν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά και ακολουθούν συγκεκριμένο δρομολόγιο διαφυγής αποφεύγοντας λεωφόρους για να μην πέσουν σε μπλόκα ή «πιαστούν» από τα ηλεκτρονικά μάτια των καμερών διαχείρισης κυκλοφορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.