Σαρώνει την χώρα η εγκληματικότητα: Νέα ληστεία θησαυρού στην Εκάλη – Κοσμήματα και μετρητά

Σαρώνει την χώρα η εγκληματικότητα: Νέα ληστεία θησαυρού στην Εκάλη – Κοσμήματα και μετρητά

Άγνωστοι δράστες πραγματοποίησαν διάρρηξη με λεία μαμούθ σε σπίτι Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία στην Εκάλη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές περίπου στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, οι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο της οικίας του επιχειρηματία με λοστό και εισήλθαν στο εσωτερικό της.

Μάλιστα οι δράστες απενεργοποίησαν και τον συναγερμό που διέθετε το σπίτι, παρά το γεγονός ότι χτύπησε!

Στη συνέχεια ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού, καθώς ο ιδιοκτήτης έλειπε από το σπίτι, εντόπισαν σε συρτάρι στην κρεβατοκάμαρα του ισογείου τις 120.000 ευρώ και τα κοσμήματα και στη συνέχεια διέφυγαν σαν κύριοι από τον χώρο.

Για τη διάρρηξη ενημερώθηκε η αστυνομία από την εταιρεία σεκιούριτι. Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και ψάχνουν για δακτυλικά αποτυπώματα στους χώρους του σπιτιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.