Βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 58χρονου στη Μεταμόρφωση (βίντεο)

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 58χρονου στη Μεταμόρφωση (βίντεο)

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, σημειώθηκε εν ψυχρώ δολοφονία στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, με θύμα έναν 58χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα στο αμάξι που επέβαινε ο 58χρονος σταμάτησε ξαφνικά μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του τρεις φορές, στο θώρακα και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Το θύμα είχε απασχολήσει τις Αρχές για συμμετοχή σε ομάδες εκβιαστών στα βόρεια προάστια. Αστυνομικές πηγές μιλούν για συμβόλαιο θανάτου.

Ο εκτελεστής θεωρείται αρκετά έμπειρος, καθώς κατάφερε να πλήξει με τις σφαίρες τον 58χρονο τρεις φορές, σε σημεία που ελάχιστες πιθανότητες του άφηναν για να ζήσει.

Οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.