ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ρόδος: Αλλοδαποί χρησιμοποιούσαν το όνομα του διοικητή του αστυνομικού τμήματος για απάτες

Ρόδος: Αλλοδαποί χρησιμοποιούσαν το όνομα του διοικητή του αστυνομικού τμήματος για απάτες

Σπείρα από Βούλγαρους απατεώνες χρησιμοποιούσε το όνομα του διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ρόδου και κατάφεραν να εξαπατήσουν ερισσότερους από 50 ανυποψίαστους πολίτες.

Ήδη έχουν πέσει στα χέρια των… πραγματικών αστυνομικών της Ασφαλείας μια Βουλγάρα και ένας ηλικιωμένος Έλληνας κάτοικος Αφάντου οι οποίοι αναλάμβαναν να παραλάβουν τα χρήματα και τα τιμαλφή από τα θύματα. Η πρώτη, μάλιστα, αναγνωρίστηκε από μια 73χρονη στην οποία είχε τηλεφωνήσει την Πέμπτη ο «μαϊμού» διοικητής και της ζήτησε 50.000 ευρώ για να μην κατηγορηθεί ο σύζυγός της, που τάχα παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και παρέσυρε ένα κοριτσάκι αλβανικής καταγωγής με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Η ηλικιωμένη επιχείρησε να σηκώσει από την τράπεζα τα χρήματα που ζητούσε ο απατεώνας, ο οποίος της ζήτησε τον αριθμό του κινητού της και μιλούσε διαρκώς μαζί της, αλλά στάθηκε τυχερή καθώς είχε περάσει το ωράριο λειτουργίας, ενώ και στο ΑΤΜ που προσπάθησε να κάνει ανάληψη γινόταν… ανεφοδιασμός! Έτσι, ο απατεώνας συμφώνησε να του παραδώσει όσα τιμαλφή είχε, συγκεκριμένα τρεις χρυσούς σταυρούς, μια χρυσή αλυσίδα, τρία χρυσά βραχιόλια, δύο χρυσά δαχτυλίδια και ένα σετ χρυσή αλυσίδα με βραχιολάκι, τα οποία έβαλε σε ένα τσαντάκι και το άφησε σε ένα παρτέρι.

Η 73χρονη είδε την Βουλγάρα που έτρεξε να τα παραλάβει και επέστρεψε στο σπίτι της, όπου εκεί βρήκε τον σύζυγό της που φυσικά είχε άγνοια για όσα προηγήθηκαν. Μετά την καταγγελία της στην Ασφάλεια, ακολούθησε έρευνα της Ασφάλειας που οδήγησε στην σύλληψη των δυο «εισπρακτόρων», σύμφωνα με την «δημοκρατική». Η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.