ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π.Φιλιππίδης: Πλησιάζει η ώρα της απολογίας – Μεγάλη ένταση στον οικογενειακό του κύκλο

Π.Φιλιππίδης: Πλησιάζει η ώρα της απολογίας – Μεγάλη ένταση στον οικογενειακό του κύκλο

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιούνη θα κληθεί από τον ανακριτή να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες. Πρόκειται για ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο που αφορά σε έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

Ο ίδιος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και έχει πλήρη γνώση όσων συμβαίνουν γύρω του.

Όπως είναι φυσικό ο ηθοποιός και σκηνοθέτης γνωρίζει καλά πώς οι επόμενες 20 ημέρες και οι αποφάσεις που θα παρθούν από τις δικαστικές αρχές θα “σημαδέψουν” την περαιτέρω ζωή του. Σε περίπτωση προφυλάκισης, τα δεδομένα θα είναι πολύ άσχημα… τόσο για τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του.

Σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους – κάτι που νομικοί κύκλοι το θεωρούν πολύ δύσκολο – και πάλι η καριέρα και η ζωή του του έχουν τσαλακωθεί σε μη αναστρέψιμο βαθμό. Όπως και να έχει το τεκμήριο αθωότητας είναι εδώ και οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Ωστόσο υπάρχει μεγάλη ένταση στην οικογένεια και στον ίδιο για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Οι περιγραφές των τριών γυναικών που έχουν καταγγείλει τον γνωστό πρωταγωνιστή και φέρονται να έχουν επιβεβαιώσει το περιεχόμενό τους στην Εισαγγελία είναι ανατριχιαστικές, όπως επίσης τα όσα αναφέρουν οι υπόλοιπες καταγγέλλουσες μέσω επιστολών τους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Οι καταγγέλουσες περιγράφουν τον Φιλιππίδη ως ανθρωπο επιθετικό και παρενοχλητικό, ο οποίος φερόταν με τον χειρότερο τρόπο στις γυναίκες συναδέλφους του και δεν δίσταζε να προσπαθήσει να επιβληθεί σεξουαλικά παρά τη θέλησή τους.

Ο ίδιος υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι είναι «θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι».

«Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες, τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβην σε ουδεμία πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων… Εκφράζω το βαθύτατο σεβασμό μου στη γυναίκα και τη γενετήσια ελευθερία» έχει δηλώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.