ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα Σμύρνη: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στον 60χρονο

Νέα Σμύρνη: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στον 60χρονο

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι πέντε κατηγορούμενοι για το μαχαίρωμα και την ληστεία σε βάρος 60χρονου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στην Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με ιστορικό της υπόθεσης η ομάδα των νεαρών που διασκέδαζε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, επιτέθηκε στον 60χρονο ο οποίος τους έκανε παρατήρηση για τον συνωστισμό και τους είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Τότε ένας από την παρέα, τον μαχαίρωσε και τον λήστεψε καθώς του αφαίρεσε το κινητό.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο ενώ οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τους πέντε και να ταυτοποιήσουν άλλους τρεις που δεν έχουν συλληφθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κατηγορούμενοι κατά περίσταση αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τα κακουργήματα της ληστείας από κοινού και της απόπειρας πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης αλλά και τέσσερα αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.