ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καρέ – καρέ η προσπάθεια διαρρήκτη να ανοίξει σπίτι στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Καρέ – καρέ η προσπάθεια διαρρήκτη να ανοίξει σπίτι στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Ένας διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη, έδειξε απίστευτο θράσος, καθώς προσπάθησε να ανοίξει ένα σπίτι μέρα-μεσημέρι και χωρίς κανέναν δισταγμό.

Όλα συνέβησαν την Κυριακή 16 Μαΐου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πέριξ της οδού Αγίου Δημητρίου.

Τις κινήσεις του διαρρήκτη, όμως, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται ο αγνώστων στοιχείων άνδρας να σταματάει το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου, να αποβιβάζεται και αφού κοιτάει αριστερά και δεξιά προκειμένου να δει αν τον έχει αντιληφθεί κάποιος, να προσπαθεί να ανοίξει ένα σπίτι.

Όπως φαίνεται ο επίδοξος διαρρήκτης κρατάει στα χέρια του έναν λοστό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά οι προσπάθειες του να ανοίξει το σπίτι αποδείχθηκαν ανεπιτυχείς με τον ίδιο να αποχωρεί από το σημείο σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.