ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του Στάθη Άνθη – Ταυτοποιήθηκε στην Βρετανία η σορός του

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του Στάθη Άνθη – Ταυτοποιήθηκε στην Βρετανία η σορός του

Τραγικό τέλος μπήκε στην ιστορία της εξαφάνισης του Στάθη Άνθη, καθώς η σορός που είχε βρεθεί στην Βρετανία ταυτοποίηθηκε ότι του ανήκει.

Ο κ. Σταύρος Γεωργίου έκανε την αποκάλυψε στο Mega, τονίζοντας ότι για την οικογένεια δεν υπήρχε θέμα αυτοκτονίας καθώς και ότι σε περίπτωση ταυτοποίησης θα θεωρείτο ο θάνατος δολοφονία.

«Έχουμε ζητήσει να εξασφαλιστεί και στην Ελλάδα η επανάληψη της νεκροψίας και των τοξιλογικών και ιστολογικών εξετάσεων» υπογράμμισε.

Υπενθυμίζεται ότι σορός ενός άνδρα είχε βρεθεί από την Ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι στην Βρετανία την οποία είχε κληθεί να αναγνωρίσει η οικογένειά του.

Μάλιστα ο αδερφός του Γιώργος Στάθης είχε δηλώσει πριν από περίπου ένα μήνα ότι η σορός έφερε ίδια τατουάζ με αυτά που είχε ο αδερφός του, ένα τατουάζ σε σχήμα καρδιάς και ένα ακόμα στη δεξιά του γάμπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.