Έξι προσαγωγές υπόπτων για τρομοκρατία

Έξι προσαγωγές υπόπτων για τρομοκρατία

Έξι προσαγωγές νεαρών υπόπτων για εμπλοκή σε τρομοκρατικά χτυπήματα έγιναν πριν από λίγη ώρα. Στην αντιτρομοκρατική υπηρεσίας έχει σημάνει συναγερμός.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στους έξι προσαχθέντες είναι δύο καταζητούμενοι για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και μία κοπέλα. Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη τους παρακολουθώντας συγκεκριμένα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου ενώ στο μικροσκόπιο είχαν μπει και οι τηλεφωνικές τους επαφές. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι ίσως να βρίσκονται μπροστά σε μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» που συγκροτούσαν την ομάδα του Βελβεντού. 

Το εντυπωσιακό της προσαγωγής των έξι είναι ότι ο εντοπισμός τους από τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ έγινε ενώ οι ύποπτοι βρίσκονταν σε καφετέρια επί της λεωφόρου δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, πίνοντας… καφέ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί τους προσήγαγαν ωστόσο οι κρατούμενοι τηρούν αρνητική στάση και τα στόματα τους κλειστά και συνεπώς ο μόνος τρόπος για να εξακριβώσουν τα στοιχεία τους είναι η ταυτοποίηση με συγκεκριμένους καταζητούμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.