Έξι προσαγωγές νεαρών υπόπτων για εμπλοκή σε τρομοκρατικά χτυπήματα έγιναν πριν από λίγη ώρα. Στην αντιτρομοκρατική υπηρεσίας έχει σημάνει συναγερμός.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στους έξι προσαχθέντες είναι δύο καταζητούμενοι για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και μία κοπέλα. Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη τους παρακολουθώντας συγκεκριμένα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου ενώ στο μικροσκόπιο είχαν μπει και οι τηλεφωνικές τους επαφές. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι ίσως να βρίσκονται μπροστά σε μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» που συγκροτούσαν την ομάδα του Βελβεντού. 

Το εντυπωσιακό της προσαγωγής των έξι είναι ότι ο εντοπισμός τους από τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ έγινε ενώ οι ύποπτοι βρίσκονταν σε καφετέρια επί της λεωφόρου δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, πίνοντας… καφέ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί τους προσήγαγαν ωστόσο οι κρατούμενοι τηρούν αρνητική στάση και τα στόματα τους κλειστά και συνεπώς ο μόνος τρόπος για να εξακριβώσουν τα στοιχεία τους είναι η ταυτοποίηση με συγκεκριμένους καταζητούμενους.