ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηράκλειο: ”Εξαφάνισαν” ολόκληρο ερπυστριοφόρο

Ηράκλειο: ”Εξαφάνισαν” ολόκληρο ερπυστριοφόρο

Οι άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων που τρύπωσαν στη χωματερή του δήμου Ηρακλείου στην περιοχή του Φόδελε και «σήκωσαν» ένα ολόκληρο… ερπυστριοφόρο χωρίς κανείς να αντιληφθεί πότε και πώς,  χτύπησαν μέσα στη νύχτα σαν….φαντάσματα.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για τη χωματερή έτριβαν τα μάτια τους όταν διαπίστωσαν ότι είχε κάνει φτερά το βαρύ μηχάνημα, που είχε παραδοθεί από την πρώην νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Ηρακλείου στον δήμο και χρησιμοποιούνταν στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Τελευταία, μάλιστα, είχε ακινητοποιηθεί και επρόκειτο να σταλεί στον ΟΔΔΥ.

Αμέσως  ενημερώθηκε η Αστυνομία, άνδρες  της οποίας ανακάλυψαν ροδιές από άλλο μεγάλο μηχάνημα στο οποίο προφανώς φόρτωσαν το ερπυστριοφόρο οι δράστες, χωρίς να τους πάρει είδηση κάποιος! Οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου, πάντως, διαμήνυσαν στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σκραπ σε όλη την Κρήτη να μην δεχθούν να παραλάβουν το μηχάνημα, ολόκληρο ή… τεμαχισμένο, απειλώντας τους με παραπομπή στη δικαιοσύνη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.