Αίσιο τέλος για τη διπλή εξαφάνιση στη Σάμο

Αίσιο τέλος για τη διπλή εξαφάνιση στη Σάμο

6 ώρες αγωνιώδους έρευνας χρειάστηκαν για να εντοπιστούν η 80χρονη γιαγιά με το 18 μηνών εγγόνι της που εξαφανίστηκαν στη μία το μεσημέρι από την περιοχή των Μυτιληνιών.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που είχε έρθει στο χωριό για τις διακοπές του Πάσχα πήρε τον εγγονό της προκειμένου να κάνουν μια βόλτα λίγο έξω από το χωριό. Γρήγορα όμως έχασε τον προσανατολισμό της.

Τελευταία φορά την είδαν στις 2 το μεσημέρι σύμφωνα με όσα είπαν κάτοικοι του χωριού που ήδη είχαν πληροφορηθεί για το συμβάν από τους γονείς του μικρού που άρχισαν να ανησυχούν. Επίσημα η εξαφάνιση δηλώθηκε στις 5 το απόγευμα.

Τέλος μετά από έρευνες βρέθηκαν και οι δύο ένα χιλιόμετρο έξω από τους Μυτιληνιούς και 200 μέτρα πάνω από τον δρόμο σε ένα επικίνδυνο σημείο με απόκρημνα βράχια στη θέση Τρουβάλα. Ευτυχώς γιαγιά και εγγονός ήταν σε καλή κατάσταση και μόνο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε ειδοποιηθεί. Την επιχείρηση εντοπισμού συντόνιζε ο αστυνομικός διευθυντής Δημήτρης Χιωτέλης με τον εντεταλμένο προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Στάτζο και συμμετείχαν άνδρες της Αστυνομίας , το Παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης , της Πυροσβεστικής και του στρατού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.