ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Προφυλακίστηκε και τρίτο μέλος

Προφυλακίστηκε και τρίτο μέλος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη του Εφέτη-ανακριτή και του Εισαγγελέα, και ο τρίτος από τους πέντε νεαρούς, που είχαν συλληφθεί πρόσφατα στην επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στην Ν. Φιλαδέλφεια.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, μετά από γενετικό υλικό που εντοπίστηκε και, σύμφωνα με την Αστυνομία, τον συνδέει με αυτή.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε τυπικά, καθώς αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή για όσα του αποδίδονται.

Και οι πέντε συλληφθέντες στη Ν. Φιλαδέλφεια, αναμένεται να απολογηθούν σήμερα στη 2η Ειδική ανακρίτρια,για τις νέες κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος τους και αφορούν συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη ληστειών αλλά και -κατά περίπτωση- αντίσταση, κατά της Αρχής ,ψευδή ανωμοτί κατάθεση και πλαστογραφία μετά χρήσεως.

Σε βάρος του τέταρτου εκκρεμεί μια δικογραφία για τη ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας στην Λάρισα για την οποία θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Έτσι ο μόνος που αφέθηκε ελεύθερος από τα δικαστήρια με περιοριστικούς όρους ήταν ο πέμπτος συλληφθείς ο οποίος δεν έχει κανένα άλλο ανοιχτό λογαριασμό με τις δικαστικές αρχές.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.