Οι κόρες και ο αδελφός της 64χρονης που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Αγία Βαρβάρα, δήλωσαν στην 20η ανακρίτρια, παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας και θέλουμε να δικαιωθούμε. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα», είπε με τρεμάμενη φωνή η μία κόρη του θύματος μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Κλαίγοντας με λυγμούς ο αδελφός της 64χρονης είπε: «Ήταν ένας άγγελος η αδερφή μου, την σκότωσε κατευθείαν στο κεφάλι. Ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία. Τίποτε άλλο. Για την ψυχή της και μόνο».

Η δικηγόρος των συγγενών Γιάννα Παναγοπούλου ανέφερε:

«Ήρθαμε εδώ να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του κυρίου κατηγορουμένου, να εισφέρουμε στοιχεία και μάρτυρες για λογαριασμό της οικογένειας, των κοριτσιών του θύματος, αλλά και του αδερφού της, προκειμένου να υποστηριχθεί η κατηγορία και να εισφέρουμε στοιχεία για την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορουμένου. Η θέση δική μας είναι ότι πρόκειται για μία ανθρωποκτονία από πρόθεση για ένα έγκλημα προσχεδιασμένο.

Ο κατηγορούμενος γνώριζε την διαδρομή του θύματος, γνώριζε τι ώρα σχολάει από την εργασία της, την περίμενε από τις 8 το απόγευμα. Λίγο μετά τις οκτώ, όταν η γυναίκα αυτή έφτασε στο σπίτι της και μπήκε στην αυλόπορτα, της επιτέθηκε πυροβολώντας την. Μάλιστα η ιατροδικαστική έκθεση μαρτυρά την ανθρωποκτονία από πρόθεση δεδομένου ότι ο θάνατος επήλθε συνέπεια σημαντικών κακώσεων κεφαλής και θώρακος. Την πυροβόλησε στο κεφάλι με χτυπήματα τα οποία γνώριζε ότι θα προκαλέσουν το θάνατο της».

Ο 75χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας προφυλακίστηκε χθες μετά την απολογία του. Σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε μετανιωμένος και υποστήριξε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!