ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ζάκυνθος: Συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Ζάκυνθος: Συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Δύο 20χρονοι, ένας ημεδαπός και ένας Αλβανός, συνελήφθησαν στο Καλαμάκι Ζακύνθου, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, διακίνησης και αγοροπωλησίας ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής.

Στο πλαίσιο επιχείρησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, εντοπίστηκαν οι δύο δράστες να κινούνται με επιβατικό αυτοκίνητο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε προσημειωμένο χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε σε αγοροπωλησία ηρωίνης, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Σύμφωνα με την μεθοδολογία που ακολουθούν κανόνιζαν τηλεφωνικά την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών με τους πελάτες-χρήστες και στην συνέχεια τους καθοδηγούσαν σε συγκεκριμένα σημεία «καβάτζες» όπου είχαν κρυμμένα τα ναρκωτικά.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 20χρονου ημεδαπού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 24 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 85 γραμμαρίων περίπου

– δύο συσκευασίες με 260 γραμμάρια περίπου ακατέργαστης κάνναβης

– μία ζυγαριά ακριβείας

– ένα πιστόλι μάρκας FN 9 mm με σιγαστήρα, γεμιστήρα και τρία φυσίγγια 

Οι δύο 20χρονοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.