ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έγδυσε τη γυναίκα που τον λήστεψε

Έγδυσε τη γυναίκα που τον λήστεψε

Εμβρόντητοι έμειναν οι περαστικοί στο κέντρο της Πάτρας, όταν είδαν ξαφνικά δυο νεαρές γυναίκες να το βάζουν στα πόδια και τη μια από αυτές να είναι… γυμνή από τη μέση και πάνω. Οι άγνωστες κατάφεραν να εξαφανιστούν πριν αποδειχτεί ότι η μια είχε χάσει το ρούχο της πάνω στην πάλη της με έναν άνδρα που λήστεψαν.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη όταν οι δυο νεαρές γυναίκες, που πιθανότατα ήταν αλλοδαπές, εισέβαλαν στο κατάστημα ενός γνωστού εμπόρου δερμάτινων ειδών της πόλης και του επιτέθηκαν. Τον έριξαν στο δάπεδο και άρχισαν να τον χτυπούν, προσπαθώντας να αρπάξουν τα χρήματα που προφανώς είχαν δει από πριν ότι είχε στην τσέπη του παντελονιού του!

Ο  άτυχος επιχειρηματίας έδωσε  μάχη για να αποτρέψει τη  ληστεία, αλλά οι δυο γυναίκες κατάφεραν τελικά να του αρπάξουν 700 ευρώ. Προσπαθώντας να συγκρατήσει τη μια από αυτές, της τράβηξε με δύναμη τη μπλούζα που του έμεινε στα χέρια. Η κάτοχός της, όμως, κατάφερε να ξεφύγει μαζί με τη συνεργό τ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.