ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λίτα: ”Δεν δολοφόνησα εγώ την Κατερίνα”

Λίτα: ”Δεν δολοφόνησα εγώ την Κατερίνα”

Ο Ερμάλ ή Λίτορ Λίτα ή Ντρεμπάτα, ένας από τους 11 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που σε συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις στα Ισθμια της Κορινθίας πυροβόλησαν και σκότωσαν την 25χρονη κοπέλα, ισχυρίζεται, ότι δεν δολοφόνησε την άτυχη Κατερίνα.

Ο επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, καθώς συνελήφθη έπειτα από ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα εντός της ημέρας για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο άντρας παραδέχτηκε ότι έλαβε μέρος στη συμπλοκή με την αστυνομία στα Ισθμια, αλλά αρνείται ότι σκότωσε εκείνος την κοπέλα, και μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι έμαθε για τον θάνατο της Κατερίνας από την τηλεόραση.

Η σύλληψη στο Περιστέρι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την ώρα που ο Λίτα και ο συνεργός του βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα στο Περιστέρι για να το ληστέψουν, κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι δράστες πέταξαν εναντίον των αστυνομικών δύο χειριβομβίδες, οι οποίες δεν εξερράγησαν.

Ο δεύτερος που προσήχθη μετά τη ληστεία στο σούπερ μάρκετ, δεν προέκυψε να έχει σχέση και αφέθηκε ελεύθερος.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη περίπου στις 16:10. Αντρες της ομάδας ΔΙΑΣ κινητοποιήθηκαν όταν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός σε σούπερ μάρκετ στην οδό Καρπενησίου στο Περιστέρι.  

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν επί τόπου εντόπισαν έναν ύποπτο στην συμβολή των οδών Μυστρά και Λαχανά. Παρά τις προειδοποιήσεις των αντρών της ομάδας ΔΙΑΣ, ο ύποπτος δεν σταμάτησε για έλεγχο αλλά πέταξε εναντίον των αστυνομικών άγνωστο αριθμό χειροβομβίδων οι οποίες όμως δεν εξερράγησαν.  

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ύποπτο ο οποίος δεν δίστασε να πετάξει χειροβομβίδες για να διαφύγει παρά το γεγονός ότι βρισκόταν μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.