Δολοφονία στα Γλυκά Νερά – «Αντέγραψε τη ληστεία που έγινε στο σπίτι μου» αναφέρει ο εκπαιδευτής του πιλότου

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά – «Αντέγραψε τη ληστεία που έγινε στο σπίτι μου» αναφέρει ο εκπαιδευτής του πιλότου

Η ληστεία στο σπίτι της Καρολάιν και του Μπάμπη δεν έλαβε ποτέ χώρα και ήταν μία καλοστημένη αντιγραφή που χρησιμοποίησε ως άλλοθι ο δράστης της δολοφονίας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο εκπαιδευτής του πιλότου, ο οποίος είχε πέσει θύμα ληστείας μαζί με τη γυναίκα του στο σπίτι τους στο Αλεποχώρι, αναφέρθηκε στα κοινά σημεία που διαπίστωσε σε όσα είχε βιώσει αυτός και σε όσα υποστήριζε ο 32χρονος.

«Όλοι στο αεροδρόμιο ήξεραν τι μας συνέβη, διότι έτρεξαν να δώσουν αίμα για εμένα και για την γυναίκα μου στο ΚΑΤ», ανέφερε ο πιλότος – εκπαιδευτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί λεπτομέρειες της εφιαλτικής εμπειρίας του.

Ήταν οι ίδιες που χρησιμοποίησε ο σύζυγος της Καρολάιν για να παραπλανήσει τις Αρχές…

«Εγώ άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να λέει πως έγινε η επίθεση και είπα “είναι το ίδιο”, γι΄ αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές», πρόσθεσε ο εκπαιδευτής, τη γυναίκα του οποίου είχαν τραυματίσει οι ληστές.

Συνεχίζοντας, εμφανώς ταραγμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και την ομολογία του 32χρονου πιλότου, στάθηκε στην περιγραφή του «αρχηγού», η οποία επίσης έμοιαζε.

«Περιέγραψε τον αρχηγό, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδα το πρόσωπο του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος, τέλος, στο «θέατρο» που έπαιζε και στη δημόσια συμπεριφορά του συζύγου της Καρολάιν, ο εκπαιδευτής είπε χαρακτηριστικά ότι «όλοι στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων, άνω των 50 ετών τον θεωρούσαν γιό τους» και έπεσαν από τα σύννεφα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.