ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

7 αντάρτες του FARC σκοτώθηκαν στην Κολομβία

7 αντάρτες του FARC σκοτώθηκαν στην Κολομβία

Τουλάχιστον επτά αντάρτες της οργάνωσης Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC) σκοτώθηκαν σε μια μάχη με δυνάμεις του Sτρατού στην επαρχία Ναρίνιο στη νοτιοδυτική Κολομβία, στα σύνορα με τον Ισημερινό, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι ένοπλες δυνάμεις.σ

Οι άνδρες του 29ου Μετώπου των FARC σκοτώθηκαν χθες σε μία μάχη σε μια επαρχιακή περιοχή κοντά στην κοινότητα Λέιβα. Οι αρχές κατέσχεσαν έξι τουφέκια, δύο πιστόλια, εκρηκτικά, χειροβομβίδες και πυρομαχικά, δήλωσε ο στρατηγός Λεονάρντο Μπαρέρο.

Οι FARC, μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 1964, έπειτα από μια εξέγερση των αγροτών, είναι η μεγαλύτερη αντάρτικη δύναμη στην Κολομβία και η παλαιότερη στη Λατινική Αμερική. Σύμφωνα με κυβερνητικούς υπολογισμούς, σήμερα διαθέτει 8.000 μαχητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.