Κρήτη: Άντρες καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης επειδή χτυπούσαν τις συντρόφους τους

Κρήτη: Άντρες καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης επειδή χτυπούσαν τις συντρόφους τους

Δύο υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας απασχόλησαν τη Δικαιοσύνη στην Κρήτη τις τελευταίες ώρες. Οι δράστες είναι οι σύζυγοι οι οποίοι ξυλοκοπούσαν τις συντρόφους τους.

Στη μία περίπτωση ένας 28χρονος υπήκοος Αφγανιστάν καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων και τριών μηνών με την κατηγορία πως βιαιοπράγησε στην 27χρονη σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, όταν αντιλήφθηκε πως θα οδηγηθεί στη φυλακή ο 28χρονος άρχισε να βρίζει και να χειρονομεί μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη δεύτερη υπόθεση, στο εδώλιο του κατηγορούμενου βρέθηκε ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών, επειδή γρονθοκόπησε τη 30χρονη σύντροφό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.