Επίθεση με βιτριόλι: Κινδυνεύει να χάσει το ένα του μάτι ο Μητροπολίτης Κηφισιάς Κύριλλος

Επίθεση με βιτριόλι: Κινδυνεύει  να χάσει το ένα  του μάτι ο Μητροπολίτης Κηφισιάς Κύριλλος

Κινδυνεύει να χάσει το ένα μάτι του ο Μητροπολίτης Κηφισιάς Κύριλλος, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης με βιτριόλι στη μονή Πετράκη που εξαπέλυσε ένας ιερέας κατά επτά Μητροπολιτών.

Ο Μητροπολίτης δέχθηκε καυστικό υγρό στο μάτι από τον δράστη και είναι ένας από τους τρεις Μητροπολίτες που τραυματίστηκαν σοβαρά μετά τη σοκαριστική επίθεση.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης (23/6) κατά τη διάρκεια του Συνοδικού Δικαστηρίου, όπου ένας ιερέας από τη Βέροια καθαιρέθηκε λόγω παραπτωμάτων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο ιερέας που έχει συλληφθεί φέρεται να είπε: «Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν», ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης έκανε λόγο για σκευωρία σχετικά με την υπόθεση ναρκωτικών στην οποία εμπλεκόταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιερέας είχε συλληφθεί πριν από περίπου 2 χρόνια για υπόθεση ναρκωτικών στην Ημαθία και είχε παραπεμφθεί σε δίκη, η οποία δεν είχε ξεκινήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.