ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αργυρούπολη: «Έκανα τις ληστείες γιατί είχα οικονομικά προβλήματα» λέει ο εν ενεργεία συνταγματάρχης του ΕΣ

Ο 53χρονος τον τελευταίο μήνα είχε ληστέψει με χειροβομβίδα τράπεζες σε Νέα Σμύρνη, Δάφνη και Αργυρούπολη

Αργυρούπολη: «Έκανα τις ληστείες γιατί είχα οικονομικά προβλήματα» λέει ο εν ενεργεία συνταγματάρχης του ΕΣ

«Έκανα τις ληστείες γιατί είχα οικονομικά προβλήματα. Δεν είχα συνεργό, πάρκαρα το αυτοκίνητο μου μερικά τετράγωνα πιο κάτω και πήγαινα με τη χειροβομβίδα. Έφευγα με τα πόδια από την τράπεζα και στη συνέχεια επιβιβαζόμουν στο αυτοκίνητο».

Με αυτά τα λόγια ο εν ενεργεία συνταγματάρχης επιχείρησε να δικαιολογήσει στους αξιωματικούς του Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής τις πράξεις του.

Ο 53χρονος, πατέρας ενός παιδιού, τον τελευταίο μήνα είχε ληστέψει με χειροβομβίδα τράπεζες στη Νέα Σμύρνη, τη Δάφνη και- τελευταία- την Αργυρούπολη ενώ εξετάζεται τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες επιθέσεις.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...

Ο συνταγματάρχης υπηρετούσε σε οικονομική υπηρεσία του Στρατού εντός του λεκανοπεδίου, το τελευταίο διάστημα είχε πέσει σε δυσμένεια καθώς σε βάρος του υπήρχαν καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες και οι πληροφορίες λένε πως είχε μπει στη διαδικασία της αποστρατείας στις επόμενες κρίσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο «μοναχικός ληστής με τη χειροβομβίδα» όπως τον αποκαλούσαν οι αστυνομικοί, είχε μπει στο στόχαστρο της Ασφάλειας και έτσι, όταν χτύπησε στις 09:40 το υποκατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γερουλάνου και 3ης Σεπτεμβρίου, και ακινητοποίησε τους υπαλλήλους με την απειλή χειροβομβίδας κινήθηκαν άμεσα, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.