ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δράμα: Συνελήφθη γυναίκα που έκανε «μαϊμού»-καταγγελία για ληστεία

Το ψέμα της γυναίκας αποκαλύφθηκε από τα βίντεο των καμερών ασφαλείας

Δράμα: Συνελήφθη γυναίκα που έκανε «μαϊμού»-καταγγελία για ληστεία

Μέσα σε 24 ώρες γκρεμίστηκε η «σκηνοθεσία» που είχε στήσει μια Ελληνίδα, η οποία κατήγγειλε στην Ασφάλεια ότι τη λήστεψαν μέσα στο σπίτι της στη Δράμα τρεις άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορούσαν γάντια, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Όπως είχε πει αρχικά η γυναίκα, ένας από τους δράστες χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματός της παριστάνοντας έναν γνωστό και την έπεισε να ανοίξει. Μόλις το έκανε, εισέβαλαν οι τρεις δράστες που, όπως ισχυρίστηκε, την ακινητοποίησαν με την απειλή κατσαβιδιού και σωματικής βίας, ερεύνησαν τα δωμάτια και άρπαξαν χρήματα και διάφορα χρυσαφικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί εξέτασαν πλάνα από κάμερες γειτονικών καταστημάτων και διαπίστωσαν ότι τις επίμαχες ώρες ούτε μπήκε ούτε βγήκε κάποιος από την πολυκατοικία όπου κατοικεί η φερόμενη ως θύμα. Το πρωί του Σαββάτου, η γυναίκα αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία κι έτσι συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.