Γνωστός δικηγόρος το θύμα της ληστείας σε χώρο στάθμευσης στην Εθνική οδό – Του πήραν Rolex και μανικετόκουμπα αξίας 210.000 ευρώ

Ο ίδιος επέβαινε στο αυτοκίνητό του, μαζί με την επιχειρηματία σύζυγό του και τον επίσης δικηγόρο γιο του που ήταν ο οδηγός

Γνωστός δικηγόρος το θύμα της ληστείας σε χώρο στάθμευσης στην Εθνική οδό – Του πήραν Rolex και μανικετόκουμπα αξίας 210.000 ευρώ

Γνωστός δικηγόρος και η οικογένειά του είναι τα θύματα της ληστείας, με λεία 250.000 ευρώ, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε χώρο στάθμευσης της Εθνικής Οδού στο ύψος της Λαμίας.

Ο γνωστός δικηγόρος διατηρεί γραφεία στην Αθήνα (στην περιοχή του Κολωνακίου) και στην Καβάλα. Εξειδικεύεται στο εταιρικό ποινικό δίκαιο, στο οικονομικό ποινικό δίκαιο και σε υποθέσεις που αφορούν την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ενώ έχει αναλάβει υποθέσεις που απασχόλησαν το πανελλήνιο στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο ίδιος επέβαινε στο αυτοκίνητό του, μαζί με την επιχειρηματία σύζυγό του και τον επίσης δικηγόρο γιο του που ήταν ο οδηγός. Στις 19.00 σταμάτησαν στο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού, στο ύψος της Λαμίας, και τότε ο δικηγόρος και η σύζυγός του αποβιβάστηκαν.

Ο ληστής αιφνιδίασε τον 30χρονο οδηγό, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, πήρε μία τσάντα και άρχισε να τρέχει.

Ο 30χρονος όρμησε προς τον ληστή και άρχισε να τον καταδιώκει. Τότε ο δράστης τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο και κατάφερε να διατηρήσει στην κατοχή του τα κλοπιμαία. Στη συνέχεια, πήδηξε την περίφραξη του αυτοκινητοδρόμου και εξαφανίστηκε. Ο νεαρός δικηγόρος προσπάθησε να τον ακολουθήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην προσπάθειά του να πηδήξει και αυτός την περίφραξη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η τσάντα που κλάπηκε περιείχε 38.000 ευρώ, δύο ρολόγια «Rolex», 20 χειροποίητα μανικετόκουμπα και νομικά έγγραφα, με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται στις 250.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.