Τρεις ψευδείς καταγγελίες στο Ηράκλειο Κρήτης: Κατήγγειλαν για ληστείες και κατέληξαν… κατηγορούμενοι

Τρία διαφορετικά περιστατικά με καταγγελίες για ληστείες που όμως αποδείχθηκαν ψευδείς

Τρεις ψευδείς καταγγελίες στο Ηράκλειο Κρήτης: Κατήγγειλαν για ληστείες και κατέληξαν… κατηγορούμενοι

Δικογραφία για τρεις περιπτώσεις ψευδούς καταγγελίας για ληστεία, σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Ηρακλείου, μέσα σε λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το Cretalive, στην πρώτη περίπτωση, στις 9 Αυγούστου, ένας 24χρονος διανομέας κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας από άγνωστο δράστη ο οποίος του απέσπασε ποσό ύψους 80 ευρώ.

Στις 24 Αυγούστου, σε άλλη περίπτωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, άλλος άνδρας κατήγγειλε ότι ενώ περπατούσε στο δρόμο, στο Ηράκλειο, άγνωστοι του επιτέθηκαν και του άρπαξαν το κινητό και το ρολόι.

Και στην τρίτη περίπτωση, στις 16 Σεπτεμβρίου, έγινε καταγγελία για ληστεία σε βάρος ενός 35χρονου από τον οποίο, άγνωστοι δράστες όπως είχε καταγγελθεί, άρπαξαν 400 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από επισταμένη έρευνα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ψευδείς καταγγελίες και σε βάρος των τριών υποτιθέμενων θυμάτων σχηματίστηκε δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.