Συνάντηση του Μάθιου Νίμιτς με τον Αλί Αχμετί για το όνομα

Συνάντηση του Μάθιου Νίμιτς με τον Αλί Αχμετί για το όνομα

Ο Αλί Αχμέτι, που είναι αρχηγός του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος, DUI, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στις ΗΠΑ, είχε συνάντηση με τον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς.

Σε ανακοίνωση του DUI σημειώνεται ότι οι κ.κ. Νίμιτς και Αχμέτι συμφώνησαν ότι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας και ότι οι πολιτικοί πρέπει με θάρρος να λάβουν σημαντικές αποφάσεις προκειμένου να διασφαλιστεί το μέλλον της ΠΓΔΜ.

Ο κ. Νίμιτς ευχαρίστησε τον κ. Αχμέτι για τις χρήσιμες συμβουλές του και για τις προσπάθειές του να βοηθήσει για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας.

Εξάλλου, ο κ. Αχμέτι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματός του, απηύθυνε έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα να παράσχει μεγαλύτερη υποστήριξη στη διαπραγματευτική διαδικασία για το θέμα του ονόματος, η οποία διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και του προσωπικού απεσταλμένου του γγ του Οργανισμού Μάθιου Νίμιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.