ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Βενιζέλος διαπίστωσε ότι οι Σκοπιανοί δεν έχουν… μπέσα

Ο Βενιζέλος διαπίστωσε ότι οι Σκοπιανοί δεν έχουν… μπέσα

Προσπάθεια να δημιουργήσει στην εσωτερική κοινή γνώμη των Σκοπίων την εντύπωση ότι συζήτησε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο τις συνέπειες του χρέους και της οικονομικής κρίσης σε διμερές και περιφερειακό επίπεδο, κατέβαλε ο υπουργός Εξωτερικών της FYROM Νίκολα Πόποσκι.

Ο κ. Πόποσκι είχε υποβάλει αίτημα για συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών και ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι το τετ α τετ θα μπορούσε να γίνει στο περιθώριο της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ που έγινε τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες. Ο Έλληνας υπουργός δέχθηκε τον Σκοπιανό ομόλογό του στα γραφεία της μόνιμης ελληνικής αντιπροσωπείας στην ΕΕ χθες το πρωί.

Μετά τη συνάντηση, οι κύριοι Βενιζέλος και Πόποσκι συμφώνησαν στο κείμενο της ανακοίνωσης που θα έβγαινε προς τα μέσα ενημέρωσης.

«Οι κ.κ. Βενιζέλος και Πόποσκι ανασκόπησαν τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο των γνωστών θέσεων των δύο πλευρών», αναφερόταν στην ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Κι ενώ οι συνεργάτες του κ. Βενιζέλου περιορίστηκαν σε μια ολιγόλογη ανακοίνωση, οι Σκοπιανοί διπλωμάτες ανακοίνωσαν ότι «συζητήθηκαν οι διαφορετικές αντιλήψεις για την πολιτική προτεραιότητα που δίνουν οι δύο πλευρές στην επίλυση της διένεξης για το όνομα, καθώς και οι συνέπειες του χρέους και της οικονομικής κρίσης σε διμερές και περιφερειακό επίπεδο». Μάλιστα ο κ. Πόποσκι υποστήριξε ότι πρότεινε στον κ. Βενιζέλο να ξεκινήσει στοχευμένος διμερής διάλογος σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα στο κορυφαίο πολιτικό επίπεδο.

Επισήμως η ελληνική πλευρά δεν αντέδρασε στο unfair των Σκοπιανών. Συνομιλώντας με δημοσιογράφους, συνεργάτες του κ. Βενιζέλου δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους για το διπλωματικό unfair του υπουργού Εξωτερικών της πΓΔΜ και διέψευδαν ότι οι δύο άντρες συζήτησαν για θέματα χρέους και την οικονομική κρίση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.