ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκόπια: “Οι θέσεις της Ελλάδας είναι η βάση του προβλήματος “

Σκόπια: “Οι θέσεις της Ελλάδας είναι η βάση του προβλήματος “

Ευθύνες στην Ελλάδα για την αδυναμία εξεύρεσης λύσης στο ζήτημα της ονομασίας επέρριψε ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Πόποσκι, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, στη Νέα Υόρκη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε., όπως αναφέρει σε τηλεγράφημά του το Κρατικό Πρακτορείο Ειδήσεων της ΠΓΔΜ, ΜΙΑ.

«Οι θέσεις από το νότο (σ.σ. εννοεί της Ελλάδας) αποτελούν τη βάση του προβλήματος. Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι δεν έχουν διάθεση να αποτελέσουν μέρος της λύσης του προβλήματος. Για όλα τα άλλα μπορούμε να συνεργαστούμε, όμως για το πρόβλημα (της ονομασίας) μας χωρίζουν βουνά», δήλωσε ο κ. Πόποσκι.

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε στον κ. Ποπόφσκι τις θέσεις που παρουσίασε στον προσωπικό απεσταλμένο του γγ του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του τελευταίου στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defecenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.