«Έξυπνο» κινητό με κυρτή οθόνη από την LG

«Έξυπνο» κινητό με κυρτή οθόνη από την LG

Σήμερα, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών LG παρουσίασε το πρώτο της «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο με κυρτή οθόνη. Το όνομα της νέας συσκευής είναι G Flex.

Η νέα συσκευή διαθέτει οθόνη OLED 6 ιντσών ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Νοτίου Κορέας τον επόμενο μήνα. Όπως γνωστοποίησε η LG, το νέο τηλέφωνο διαθέτει και κυρτή μπαταρία.

Η κίνηση της LG να παρουσιάσει το G Flex τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θεωρείται από ειδικούς αναλυτές σε θέματα τεχνολογίας ως «στρατηγική» δεδομένου ότι η επίσης νοτιοκορεατική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Samsung έχει ανακοινώσει την έλευση του δικού της «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου με κυρτή οθόνη, του Galaxy Round.

Τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα με κυρτές οθόνες θεωρούνται πεδίο μεγάλου ανταγωνισμού ανάμεσα στις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες smartphones. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν αναλυτές, το υψηλό κόστος κατασκευής σε συνδυασμό με την έλλειψη βασικών λειτουργιών που προσφέρονται στα κοινά smartphones καθιστούν δύσκολη την ευρεία διάδοσή τους, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον.

Μέχρι στιγμής, οι Samsung και LG, έχουν δηλώσει ότι τόσο το Galaxy Round όσο και το G Flex θα είναι διαθέσιμα στην αγορά της Νοτίου Κορέας. Ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμα στον υπόλοιπο κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.