ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βουκεφάλας και Μέγας Αλέξανδρος σε χαρτονόμισμα των Σκοπίων

Βουκεφάλας και Μέγας Αλέξανδρος σε χαρτονόμισμα των Σκοπίων

«Πληροφορίες» που έκαναν λόγο για εκτύπωση χαρτονομίσματος των 200 δηναρίων στο οποίο απεικονίζεται ο Μέγας Αλέξανδρος έφιππος στον Βουκεφάλα άρχισαν να διακινούνται και να αναμεταδίδονται από τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.

Η Κεντρική Τράπεζα της ΠΓΔΜ διέψευσε ωστόσο τις παραπάνω πληροφορίες με σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «Σχετικά με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) και αφορούν τις όψεις χαρτονομισμάτων που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον, τονίζουμε ότι κανείς δεν μπορεί να αναφέρεται σε όψεις χαρτονομίσματος δίχως να έχει λάβει τις σχετικές αποφάσεις το Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας.

Πρόκειται πρωτίστως για Απόφαση Έκδοσης Χαρτονομισμάτων Ονομαστικής Αξίας 200 και 2.000 δηναρίων, περαιτέρω για Απόφαση περί των Βασικών Χαρακτηριστικών των Χαρτονομισμάτων Ονομαστικής Αξίας 200 και 2.000 δηναρίων και τέλος, για Απόφαση Θέσεως σε Κυκλοφορία των Χαρτονομισμάτων Ονομαστικής Αξίας 200 και 2.000 δηναρίων.

Έχοντας υπόψη ότι ουδεμία από τις ανωτέρω αποφάσεις έχει ληφθεί, πρόκειται για εικασίες. Καμία από τις εκδοχές για τις όψεις χαρτονομισμάτων που εμφανίστηκαν στις υποτιθέμενες πληροφορίες ΜΜΕ δεν έχει εγκριθεί εκ μέρους της Κεντρικής Τράπεζας».

Εμείς ωστόσο αναρωτιόμαστε…Υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά;;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ΕΙδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.