ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Aιφνιδιασμένος και άφωνος ο A.Σαμαράς στην προκλητική ερώτηση Γερμανίδας δημοσιογράφου για τα Σκόπια

Βίντεο: Aιφνιδιασμένος και άφωνος ο A.Σαμαράς στην προκλητική ερώτηση Γερμανίδας δημοσιογράφου για τα Σκόπια

Άφωνος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απέναντι σε μια ακόμη πρόκληση των σλαβοσκοπιανών. Στο τέλος της  συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από κοινού με την Γερμανία Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ μετά το πέρας της κατ΄ ιδίαν συνάντησής τους μια Γερμανίδα δημοσιογράφος από το αποκαλούμενο «σλαβομακεδονικό» τμήμα της Deutsche Welle ρώτησε απευθυνόμενη στον Α. Σαμαρά είπε:

«Εσείς που είσαστε της Ε.Ε. και δεδομένου ότι οι ευρωπαϊκές αξίες είναι σημαντικές για την Ελλάδα δεν έχετε την αίσθηση ότι μπλοκάρετε την ένταξη της «Μακεδονίας» σε αυτή;».

Στην προκλητική αυτή δήλωση της δημοσιογράφου, η Γερμανίδα Καγκελάριος πήρε το λόγο απατώντας  ότι δεν συζητήθηκε το θέμα της ονομασίας, μιλήσαμε κυρίως για διμερή θέματα και για θέματα που αφορούν την κατάσταση της Ελλάδας».

Το θέμα βέβαια δεν είναι η απάντηση της Α. Μέρκελ στην ερώτηση αυτή, αλλά η μη απάντηση και ο πλήρης αιφνιδιασμός σε ένα σχεδόν «υπνωτισμένο» και «κοιμώμενο» Έλληνα πρωθυπουργό ο οποίος όχι μόνο δεν διόρθωσε τα περί «Μακεδονίας» της δημοσιογράφου αλλά δεν είπε απολύτως τίποτα και για το μπλοκάρισμα της ένταξης των Σκοπίων λέγοντας “δεν έχω να προσθέσω τίποτα” αποχωρώντας στη συνέχεια ως κυνηγημένος ή ένοχος!

Δηλαδή με άλλα λόγια μη απατώντας στις αιτιάσεις της δημοσιογράφου ουσιαστικά τις αποδέχθηκε με τη σιωπή του.

Πως και με ποιον τρόπο επιτέλους αυτή η άφωνη ελληνική κυβέρνηση θα υπερσιτιστεί τα δίκαια της χώρας στο εξωτερικό;

Tην ερώτηση της Γερμανίδας δημοσιογράφου και την αντίδραση Α.Σαμαρά και Α.Μέρκελ θα την δέιτε προς το τέλος του παρακάτω βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.