ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάλος στα Σκόπια για τα νέα αγάλματα: “Ποιος έχει πληρώσει γι αυτά;”

Σάλος στα Σκόπια για τα νέα αγάλματα: “Ποιος έχει πληρώσει γι αυτά;”

Σάλος στα Σκόπια για τα νέα αγάλματα που στήθηκαν στην πόλη των Σκοπίων με το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα – SDSM να μην έχει λάβει ακόμη επαρκή απάντηση για την πηγή της χρηματοδότησης των πέντε επίδικων μνημείων, που στήθηκαν πρόσφατα εν μία νυκτί, ούτε υπήρξε ικανοποιητική απάντηση από την οικονομική έρευνα του δήμου.

Ο συντονιστής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του SDSM, Ντάμιαν Μαντσέβσκι, εκτιμά ότι ο δήμαρχος των Σκοπίων,  Κότσε Τραϊανόφσκι έχει αποκρύψει την αλήθεια. Σύμφωνα με τον Μαντσέβσκι ο Τραϊανόφσκι απέκρυψε την αλήθεια από τους αρμόδιους φορείς.  Αφού αρνείται να κατονομάσει αυτούς που χρηματοδότησαν  την κατασκευή των πέντε αγαλμάτων.

«Ο δήμαρχος, που υποστηρίζεται από το κυβερνών VMRO DPMNE, μπορεί να αποκρύβει την αλήθεια, αλλά οι πολίτες δεν μπορούν να ξεγελασθούν», λέει ο Μαντσέβσκι.

«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι πίσω από τη χρηματοδότηση των νέων αγαλμάτων κρύβονται χρηματικές  συναλλαγές χωρίς νόμιμη κάλυψη», είπε ο ίδιος και ζήτησε να γίνει ενδελεχής οικονομική έρευνα, για να εξακριβωθούν οι πηγές της χρηματοδότησης των νέων αγαλμάτων.

Τα πέντε μνημεία που στήθηκαν στη διάρκεια μιας νύχτας, κυριολεκτικά,  επιτείνουν την αντίθεση μεταξύ των εθνοτήτων και τοποθετούν μια διαχωριστική γραμμή μέσα στο κέντρο των Σκοπίων, σημειώνει το δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.