ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα πρόκληση από… Σκόπια – Δείτε τα πανό που είχαν σε αγώνα ποδοσφαίρου [βίντεο]

Νέα πρόκληση από… Σκόπια – Δείτε τα πανό που είχαν σε αγώνα ποδοσφαίρου [βίντεο]

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποφασίζει για την τιμωρία Σερβίας, Αλβανίας και νέες… εστίες «φωτιάς» ξεπετάγονται.

Στα Σκόπια οπαδοί της Σκεντίγια έστειλαν μήνυμα στην UEFA προκαλώντας την οργή του Βελιγραδίου.

Τα γεγονότα της Τρίτης στο Βελιγράδι δίνουν ακόμα… τροφή για νέα κρούσματα! Αυτή τη φορά σε ματς για το πρωτάθλημα Σκοπίων, οπαδοί της Σκεντίγια άπλωσαν τεράστιο πανό στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στην UEFA. Ενα κολάζ με φωτογραφίες από την δολοφονία του Γάλλου οπαδού στη Σερβία, Μπρις Τατόν, από το ματς που είχε διακοπεί στη Γένοβα, αλλά και από το παιχνίδι της προηγούμενης Τρίτης. Κάτω από το κολάζ απλωνόταν πανό με το μήνυμα «Είναι ο καρκίνος της Ευρώπης – UEFA χρειάζεσαι περισσότερα;». Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το ματς που διακόπηκε την προηγούμενη Τρίτη θα ανακοινωθεί την Πέμπτη και το φύλλο αγώνα καίει τόσο τους Σέρβους όσο και τους Αλβανούς, οι οποίοι αρνήθηκαν να συνεχίσουν το ματς. Το σίγουρο είναι πως νέες εστίας δυναμιτίζουν το κλίμα και οι προσπάθειες να ηρεμήσει η κατάσταση… ναυαγούν! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.