ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αντιπολίτευση στα Σκόπια: “Ένα εγκληματικό κέντρο κυβερνά τη χώρα” – Αυτοί θέλουν να ονομαστούν και “Μακεδόνες”!

Αντιπολίτευση στα Σκόπια: “Ένα εγκληματικό κέντρο κυβερνά τη χώρα” – Αυτοί θέλουν να ονομαστούν και “Μακεδόνες”!

«Στην κατάμεστη αίθουσα  του Πνευματικού Κέντρου ‘ Γκριγκόρ Πριλίτσεφ’ ο  αρχηγός του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, Ζόραν Ζάεφ,  προέβη σε δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι.

Ο Ζάεφ κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα του VMRO-DPMNE για εγκληματικές πράξεις κατά τις τελευταίες δύο περιόδους των εκλογών στη χώρα.

«Μέρος των αποδειχτικών στοιχείων που έχουμε αποδεικνύουν ότι οι εκλογές που διεξήχθησαν το 2014 και το 2013 είναι απολύτως εγκληματικές. Αυτό που συνέβη το 2013 και το 2014 δεν ήταν ήττα, αλλά μια κλοπή, όπως αποκαλύφθηκε από τα στοιχεία που έχουμε», δήλωσε ο Ζάεφ ενώπιον των κατοίκων της Οχρίδας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε ότι ένας από τους τρόπους που έχουν παγιδεύσει την πολιτική κατάσταση στη χώρα, είναι δια μέσου ενός συνδέσμου που υπάρχει μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών, των εισαγγελέων και του δικαστικού σώματος και ότι η όλη ομάδα ελέγχεται από ένα κέντρο.

Ανέφερε ότι καταστράφηκε το εκπαιδευτικό σύστημα στη χώρα και ότι έχει εδραιωθεί ένας κομματικός οργανισμός μέσα στις κρατικές δομές.

Σημείωσε ότι όλα αυτά έγιναν από τον Νίκολα Γκρούεφσκι.

«Ο Νίκολα Γκρούεφσκι ως πρωθυπουργός εννέα χρόνια και  ήταν τέσσερα χρόνια ως υπουργός στην κυβέρνηση σε οικονομικά θέματα. Από τα συνολικά 23 χρόνια της ανεξαρτηρίας, επί 13 χρόνια ηγείται της χώρας και πάλι συνεχίζει να κατηγορεί το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα για την κατάσταση της χώρας», τόνισε ο αρχηγός του SDSM.

Τόνισε ότι όλα τα επιχειρήματα και τα αποδεικτικά στοιχεία θα τα παρουσιάσει με πολύ προσεκτικό τρόπο και πιστεύει ότι  ο δρόμος που ακολουθεί θα φέρει την επιτυχία ώστε να σταματήσει το κακό στη χώρα και ανοιχθεί ο δρόμος προς το μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.