ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκόπια: Νέα αποστολή στρατιωτών σε αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν

Σκόπια: Νέα αποστολή στρατιωτών σε αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν

Είμαστε υπερήφανοι που ο στρατός μας πηγαίνει στο Αφγανιστάν, στο πλαίσιο της νέας αποστολής για ‘αποφασιστική υποστήριξη’ του έργου του ΝΑΤΟ,  με εκπαιδευμένους στρατιώτες, προκειμένου να επιτελέσουν την ύψιστη αποστολή,  συνεισφέροντας  στην παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Άμυνας της FYROM, Ζόραν Γιολέφσκι, αναφερόμενος στη νέα αποστολή  μονάδας του στρατού της FYROM, σήμερα, στο πλαίσιο των στρατιωτικών αποστολών  του ΝΑΤΟ, στο Αφγανιστάν.

Ο Γιολέφσκι ανέφερε ότι τα Σκόπια, έχουν λάβει την υψηλότερη βαθμολογία για τη συμμετοχή τους σε διεθνείς αποστολές και το αποτέλεσμα είναι η διάθεση της θέσης του υποδιοικητή της πρωτεύουσας, Καμπούλ, σε ανώτερο αξιωματικό του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων.

Ο αρχηγός του Επιτελείου του στρατού του νοτιοσλαβικού κράτους, αντιστράτηγος Γκοράνσο Κοτέσκι,  απευθυνόμενος στην ειρηνευτική αποστολή, συνεχάρη για την εκλογή τους και ευχήθηκε για επιτυχή έκβαση της αποστολής τους και τόνισε « Μην ξεχνάτε ότι εμείς είμαστε εδώ τόσο για εσάς, όσο και για τις οικογένειές σας, σε κάθε ανάγκη».

Το νοτιοσλαβικό κράτος-FYROM,  στο πλαίσιο της νέας αποστολής, θα συμμετέχει με 38 μέλη του Στρατού. Άλλα  20 μέλη του στρατού που εστάλησαν θα αποτελέσουν μέρος της εντολής της ασφάλειας της αποστολής στο πλαίσιο της αποστολής των δυνάμεων στην ISAF.

Πρόσφατα, εστάλησαν και άλλοι 13 αξιωματικοί προσωπικού, μέσα στους οποίους είναι και ο αναπληρωτής διοικητής της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν, Καμπούλ, σύμφωνα με το δημοσίευμα makfax.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.