ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέοι υπουργοί στην κυβέρνηση Γκρούεφσκι

Νέοι υπουργοί στην κυβέρνηση Γκρούεφσκι

Με 74 ψήφους υπέρ και 4 κατά, η Βουλή των Σκοπίων ενέκρινε την τοποθέτηση των νέων υπουργών Εσωτερικών και Μεταφορών και Επικοινωνιών, τους οποίους πρότεινε ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι.

Νέος υπουργός Εσωτερικών (στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει η αστυνομία) ορίστηκε ο Μίτκο Τσάβκοφ, μέχρι σήμερα διευθυντής της κρατικής ασφάλειας των Σκοπίων και νέος υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών ο Βλάντο Μισαΐλόφσκι, μέχρι σήμερα διευθυντής του Ταμείου Οδοποιείας των Σκοπίων.

Χθες το βράδυ, παραιτήθηκαν η υπουργός Εσωτερικών των Σκοπίων Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μίλε Γιανακίεφσκι και ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της χώρας Σάσο Μιγιάλκοφ, πρώτος ξάδελφος του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι.

Όπως αναφέουν πληροφορίες, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, στην ομιλία του, σήμερα, στη Βουλή, εξήρε τον Σάσο Μιγιάλκοφ και την Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα για τον πατριωτισμό, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση στην άσκηση των καθηκόντων τους, όπως και το ιδιαίτερα σημαντικό, όπως το χαρακτήρισε, έργο που επιτέλεσε στο υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών ο παραιτηθείς υπουργός Μίλε Γιανακίεφσκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.