ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το Facebook στέλνει πλέον κρυπτογραφημένα emails

Το Facebook στέλνει πλέον κρυπτογραφημένα emails

Όλα τα emails – ειδοποιήσεις που θα στέλνει το Facebook στους χρήστες θα είναι κρυπτογραφημένα.

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που βάζουν τα προσωπικά τους δεδομένα στο Facebook όπως είναι ο αριθμός του τηλεφώνου τους ή ο κωδικός του, το Facebook αποφάσισε όλα τα emails που θα στέλνει στους χρήστες του να είναι κρυπτογραφημένα για επιπλέον ασφάλεια.

Οπότε ακόμα και αν κάποιος τρίτος αποκτήσει πρόσβαση στα emails του κάποιου χρήστη του Facebook, δεν θα μπορεί να τα διαβάσει γιατί θα είναι κρυπτογραφημένα και θα πρέπει να έχει τον ειδικό κωδικό-κλειδί για να τα διαβάσει

Τα Facebook διευκρινίζει επίσης ότι μόνο τα μηνύματα που στέλνει το κοινωνικό δίκτυο στους χρήστες, είναι κρυπτογραφημένα και όχι τα μηνύματα που ανταλλάσσουν οι χρήστες μεταξύ τους.

Για να μπορέσει ένας χρήστης να ενεργοποιήσει τη δυνατότητα κρυπτογραφημένων μηνυμάτων, θα πρέπει να δημιουργήσει ένα δικό του κλειδί PGP στην κατηγορία Contact Info, στη σελίδα About στο Facebook αλλιώς το κοινωνικό δίκτυο θα δημιουργήσει ένα δικό του κλειδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.