ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παρέμβαση των ΗΠΑ στην πολιτική κρίση στα Σκόπια

Παρέμβαση των ΗΠΑ στην πολιτική κρίση στα Σκόπια

H αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ ζήτησε σήμερα από την κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην ΠΓΔΜ να συμφωνήσουν προκειμένου να μπει ένα τέλος στην πολιτική κρίση που κλυδωνίζει την Πρώην Γιουγκλοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας εδώ και μήνες.

«Είναι καιρός να μπει ένα τέλος στην κρίση να προσπαθήσουμε να φέρουμε και πάλι κοντά τις εμπλεκόμενες πλευρές με στόχο την επίτευξη μίας λύσης που θα επιτρέψει στην χώρα να επιστρέψει στο μονοπάτι της διαδικασίας της ευρωατλαντικής ενσωμάτωσης», δήλωσε η Νούλαντ στον Τύπο μετά το πέρας της συνάντησής της με τον συντηρητικό πρωθυπουργό της χώρας Νίκολα Γκρούεφσκι.

«Εμείς υποστηρίζουμε σθεναρά τη συμφωνία της 2ας Ιουνίου, δεν απομένουν παρά λίγα ζητήματα να διευθετηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση» προσέθεσε η ίδια αναφερόμενη στη συμφωνία που συνάφθηκε με την υποστήριξη της ΕΕ και προβλέπει την προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών πριν από τα τέλη Απριλίου του 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.