ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Ελληνικά μαχητικά F-16 και Apache AH-64 μπήκαν στον εναέριο χώρο των Σκοπίων» λένε οι Σκοπιανοί – Δείτε το βίντεο

«Ελληνικά μαχητικά F-16 και Apache AH-64 μπήκαν στον εναέριο χώρο των Σκοπίων» λένε οι Σκοπιανοί – Δείτε το βίντεο

Ελληνικά μαχητικά F-16, Chinook και Απάτσι ΑΗ-64 παραβίασαν τον Σκοπιανό εναέριο χώρο υποστηρίζουν Σκοπιανοί την επαύριο της εισόδου χερσαίων δυνάμεων των Σκοπίων στο ελληνικό έδαφος.

Όπως φαίνεται από το σχετικό βίντεο υποστηρίζουν οι Σκοπιανοί πως ελληνικά εναέρια μέσα  μπήκαν στον εναέριο χώρο των Σκοπίων και γι αυτό έφεραν τα ελικόπτερά τους μέχρι την Αριδαία (δείτε σχετικά πατώντας ΕΔΩ)

Στις 10/4 είχαμε την εισβολή της Σκοπιανής Αστυνομίας και του Στρατού σε ελληνικό έδαφος. Συγκεκριμένα, λάθρο και προσφύγες είχαν αρχίσε πετροπόλεμο κατά των Σκοπιανών, κατέστρεψαν ένα όχημα τους, ξήλωσαν τον φράχτη και πέρασαν δεκάδες προς τα Σκόπια.

Τότε οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και του Στρατού των Σκοπίων που βρίσκονταν πίσω από την διπλή περίφραξη πέρασαν μπροστά από τον φράχτη και σε σχηματισμό μάχης προσπάθησαν να τους απωθήσουν εξαπολύοντας εναντίον του πλήθους χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης αλλά και πλαστικές σφαίρες (δείτε σχετικά πατώντας ΕΔΩ).

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 14 του μήνα, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης είχε διατάξει την ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης “Δ” του βορείου τομέα και ταυτόχρονα την ενεργοποίηση της αεράμυνας στην περιοχή της Χίου και των Οινουσσών (δείτε σχετικά πατώντας ΕΔΩ).

Όσον αφορά στην ενεργοποίηση της δύναμης “Δ” του βορείου τομέα, αυτό είχε γίνει τότε για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα και είχε ως στόχο την απάντηση στις προκλήσεις των Σκοπιανών και την ενίσχυση των αισθήματος ασφάλειας των πολιτών στην βόρεια Ελλάδα μετά τα επεισόδια στην Ειδομένη.

Οι Σκοπιανοί τονίζουν πως έχουν ξεκινήσει έρευνα για το αν όντως τα ελληνικά μαχητικά παραβίασαν τον εναέριο χώρο τους.

Παράλληλα προσθέτουν πως τα ελληνικά μαχητικά πετούσαν για δέκα λεπτά πάνω από τον καταυλισμό στην Ειδομένη.

Δείτε τα βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.