ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρόκληση από βουλευτή Ξάνθης: «Mε τη μητέρα – πατρίδα την Τουρκία έχουμε άρρηκτους δεσμούς – Είμαστε σαν κρέας με το νύχι»

Πρόκληση από βουλευτή Ξάνθης: «Mε τη μητέρα – πατρίδα την Τουρκία έχουμε άρρηκτους δεσμούς – Είμαστε σαν κρέας με το νύχι»

Η τουρκική μειονότητα βιώνει στη δυτική Θράκη σοβαρά προβλήματα ενώ με την «μητέρα πατρίδα» δηλαδή την Τουρκία υπάρχει ένας άρρηκτος δεσμός, δήλωσε ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. «Είμαστε σαν κρέας με το νύχι. Εμείς θέλουμε μια ισχυρή Τουρκία» τόνισε όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr.

Ο Ζεϊμπέκ ευρισκόμενος στα εγκαίνια του εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας της Σχολής Γενετικής και Εμβιομηχανικής του πανεπιστημίου Θράκης (TÜ) , εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στην Τουρκία.

Ο Ζεϊμπέκ ανέφερε πως αισθάνεται περηφάνια για τα εγκαίνια του εργαστηρίου και ζηλεύει και είπε πως “Το πανεπιστήμιο σας κάνει μεγάλα βήματα, εντυπωσιαστήκαμε. Πιστεύω πως το πανεπιστήμιο Θράκης θα παίξει σημαντικό ρόλο στην περιοχή. Άλλωστε ήδη κάποια τμήματα του βρίσκονται σε παγκόσμιες θέσεις”.

Ο Ζεϊμπέκ ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό το TÜ άνοιξε την αγκαλιά του στους δυτικοθρακιώτες φοιτητές και είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Η εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική. Πιστεύω πως πολλά προβλήματα μπορούν να ρυθμιστούνε με την εκπαίδευση. Στην δυτική Θράκη ως τουρκική μειονότητα βιώνουμε σοβαρά προβλήματα. Εάν ρωτήσετε ποιο είναι το μεγαλύτερο, θα έλεγα πως είναι η εκπαίδευση. Μπορείτε να το αναλογιστείτε;”

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.