ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θρασύτατη πρόκληση της Ακαδημίας των Σκοπίων: Διοργανώνει εκδηλώσεις για τη γέννηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Θρασύτατη πρόκληση της Ακαδημίας των Σκοπίων: Διοργανώνει εκδηλώσεις για τη γέννηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Τελετή στην Ακαδημία Σκοπίων για τη γέννηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 21 Ιουλίου ετοιμάζουν οι Σκοπιανοί, προκαλώντας για άλλη μία φορά την Ελλάδα. Στα πλαίσια της διαπαιδαγώγησης και της “μακεδονοποίησης” του σλαβικού πληθυσμού στα Σκόπια, θα γίνουν εκδηλώσεις για τη γέννηση του βασιλιά της Μακεδονίας, Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως διαβάζουμε στο vimaorthodoxias.gr.

«Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Ψευδομακεδονικού Συνεδρίου που έγινε τον Αύγουστο του 2015 για τη γέννηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου μαζί με την Ακαδημία των Σκοπίων θα πραγματοποιηθεί τελετή στις 21 Ιουλίου στο Μουσείο του Ψευδομακεδονικού Επαναστατικού Αγώνα στις 19:30.

Η Ακαδημία θα αναφερθεί για το πρόσωπο και το έργο του Αλεξάνδρου του Γ΄ της Μακεδονίας και θα παρουσιάσει μονόδραμα και απαγγελία του Μεγάλου Βασιλιά της Μακεδονίας.

Χαιρετίζουμε όλους τους θαυμαστές του προσώπου και του έργου του Αλεξάνδρου του Γ΄ της Μακεδονίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Μέγας Αλέξανδρος, αυτοκράτορας της Μακεδονίας – συνεχίζει το σλαβικό δημοσίευμα- υιός του μεγάλου βασιλιά Φιλίππου Β΄ της Μακεδονίας και της βασίλισσας Ολυμπιάδας, μαθητής του Μακεδόνα Αριστοτέλη, γεννήθηκε πριν από 2.372 χρόνια στις 22 Ιουλίου του 356 π.Χ., στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, Πέλλα, και αναπαύθηκε στις 10 προς την 11η Ιουνίου του 323 π.Χ. στη Βαβυλώνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.