ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ι.Σαββίδης: Έστειλε το δικό του μήνυμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Ι.Σαββίδης: Έστειλε το δικό του μήνυμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Την γενναιότητα και τον ηρωισμό των Ελλήνων εγκωμίασε ο Ιβάν Σαββίδης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

«Αγαπητοί συμπατριώτες! Πέρασαν 76 χρόνια, αλλά κάθε χρόνο στις 28 Οκτωβρίου θυμόμαστε τον ηρωισμό των Ελλήνων πατριωτών που πρώτοι αντιστάθηκαν στον φασισμό.

Αυτή η μέρα γεμίζει τις καρδιές μας με ανάμικτα συναισθήματα: θλίψη, συμπόνια, υπερηφάνεια, καλοσύνη. Η μνήμη για αυτά τα γεγονότα αναδεικνύει τις ηθικές αξίες, μας δίνει τη δυνατότητα να υποκλιθούμε και πάλι στους ήρωες που υπερασπίστηκαν την ελευθερία της πατρίδας και έδωσαν στους Έλληνες το δικαίωμα στη ζωή, τη δουλειά, τη δημιουργικότητα και τη χαρά. Το τίμημα της αντίστασης στην ιταλική εισβολή ήταν χιλιάδες ζωές συμπατριωτών μας.

Όλος ο κόσμος γοητεύτηκε από τον ηρωισμό και την αφοσίωση του ελληνικού λαού. Πάντα θα τιμούμε τους πατριώτες που πολέμησαν ενάντια στο φασισμό και θα θρηνούμε τους πεσόντες. Θα θυμόμαστε πάντα εκείνον τον τρομερό πόλεμο και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων τραγωδιών.

Αιωνία η μνήμη των πεσόντων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, Ιβάν Σαββίδης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.