ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ. Τσαβούσογλου: «Πρέπει να υπάρξει λύση στο Κυπριακό που συνεχίζεται εδώ και 50 χρόνια»

Μ. Τσαβούσογλου: «Πρέπει να υπάρξει λύση στο Κυπριακό που συνεχίζεται εδώ και 50 χρόνια»

Σύμφωνα με το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού το οποίο επικαλείται πηγές από το Κραν Μοντάνα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη σημερινή Διάσκεψη για το Κυπριακό κατέθεσε μια συνολική προσέγγιση για την λύση του Κυπριακού.

Το Αναντολού αναφέρει επίσης ότι ο Τούρκος υπουργός είπε «εμείς ήρθαμε εδώ για τη λύση. Πρέπει πλέον να υπάρξει λύση σε αυτό το πρόβλημα που συνεχίζεται εδώ και 50 χρόνια». Ανέφερε ότι η Τουρκία έδειξε την πολιτική της βούληση για άλλη μια φορά για μια δίκαιη και μόνιμη λύση στο Κυπριακό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει το Αναντολού, λίγο πριν την έναρξη της συνόδου την ώρα που βρίσκονταν ακόμη δημοσιογράφοι στην αίθουσα ο Έλληνας υπουργός Νίκος Κοτζιάς είπε στον Τούρκο ομόλογό του: «Μεβλούτ αύριο στην Ελλάδα θα έχει 43 βαθμούς». Ο Τσαβούσογλου του απάντησε: «Γι αυτό Νίκο δεν πρέπει να πας πουθενά και να μείνεις εδώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.