ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εκστρατεία υποδοχής για τον Χ.Τσαβούσογλου στη Δ. Θράκη: «Έρχεται ο αντιπρόεδρος της μητέρας πατρίδας μας»!

Εκστρατεία υποδοχής για τον Χ.Τσαβούσογλου στη Δ. Θράκη: «Έρχεται ο αντιπρόεδρος της μητέρας πατρίδας μας»!

Μήνυμα προς όλους τους μουσουλμάνους της δυτικής Θράκης ώστε να είναι παρόντες στην… υποδοχή του τούρκου αντιπροέδρου Χακάν Τσαβούσογλου απευθύνουν σύλλογοι της μεονότητα.

Πιο συγκεκριμένα γράφουν:

«Εμπρός Δυτικοθρακιώτες! Ο αντιπρόεδρος της μητέρας πατρίδας μας Τουρκίας Χακάν Τσαβούσογλου έρχεται στην πατρίδα μας στην Ελλάδα, στην Δυτική μας Θράκη.

Στην δυτική Θράκη γράφεται μια ιστορία, η περηφάνια της Δυτικής μας Θράκης, ο Χακάν Τσαβούσογλου-ένας αδερφός και συμπολίτης μας που βγήκε μέσα από την Δυτική Θράκη και με τις αποφασιστικές και ειλικρινείς εργασίες του έφτασε να γίνει αντιπρόεδρος στην μητέρα πατρίδα μας Τουρκία, θα γίνει δεκτός από όλο τον κόσμο της περιοχής στα Δειλινά, το μέρος όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε!

Εμπρός Δυτικοθρακιώτες!

Ο Χακάν Τσαβούσογλου-αντιπρόεδρος της μητέρας πατρίδας μας Τουρκίας έρχεται στην πατρίδα μας στην Ελλάδα, στην Δυτική μας Θράκη.

Το απόγευμα της 3/11 θα επισκεφτεί το χωριό Δειλινά όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Την δια μέρα θα απευθυνθεί στον λαό στις 20:30 θα επισκεφτεί το χωριό Δειλινά.

Όλοι θα είναι μάρτυρες σε αυτή την ιστορική στιγμή. Όλος ο κόσμος της περιοχής είναι καλεσμένος.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: tourkikanea.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.