Οι Σκοπιανοί “κουρεύουν” τα τουρκικά σίριαλ!

Οι Σκοπιανοί “κουρεύουν” τα τουρκικά σίριαλ!

Στα Σκόπια, βάζουν «ψαλίδι» στα τουρκικά σίριαλ, ανακοινώνοντας το βιαστικό τέλος της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής». Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Κοινωνίας της Πληροφορίας Ίβο Ιβανόβσκι, η κυβέρνηση προωθεί νέο νόμο που θα προβλέπει συγκεκριμένους κανονισμούς για την προβολή ξένων παραγωγών στο 30% του συνολικού προγράμματος των τηλεοπτικών σταθμών, έως το 2015.

Ο υπουργός κινητοποιήθηκε για να αποτραπεί η προβολή των τουρκικών σίριαλ κατά τις ώρες μεγάλης τηλεθέασης. Ο Ιβανόφσκι εστίασε στο ότι οι νοικοκυρές κολλάνε καθημερινά στα τουρκικά σίριαλ που εκπέμπονται και είπε ότι “λόγω των τουρκικών σίριαλ, οι δικές μας τηλεοπτικές παραγωγές άρχισαν να εκπέμπονται μεταμεσονύκτια”.

«Σέβομαι τις τουρκικές παραγωγές, αλλά ζήσαμε αρκετά 500 χρόνια κάτω από την τουρκική σκλαβιά!» δήλωσε ο κ.Ιβανόβσκι, που επεσήμανε πως στόχος του νέου νόμου θα είναι η τόνωση της ντόπιας παραγωγής.

[Ουδέν περαιτέρω σχόλιον περί της αυξανόμενης αποβλάκωσης των Ελλήνων τηλεθεατών…]

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.